Servicii Cloud

DesmondServiciiServicii Cloud

Servicii Cloud Microsoft – Office 365

Desmond va ofera suport in alegerea si implementarea planului potrivit pentru compania dumneavoastra.

Solutia permite accesul de pe orice dispozitiv si din oricare locatie. Asigura protectia datelor, chiar si in afara biroului. In functie de planul ales, serviciul permite utilizarea aplicatiei Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access sau Publisher. Office 365 ofera, de asemenea, acces la servicii de server Exchange Online (email business), SharePoint Online (partajarea fisierelor) si Skype for Bussines (comunicare).

Beneficii  Office 365

 • Alegeti securitate de nivel inalt pentru compania dumneavoastra.
 • Aveti disponibilitate si garantii sustinute financiar.
 • Alegeti planul potrivit pentru dumneavoastra.
 • Include solutie de e-mail, colaborare si conferinte online.
 • Beneficiati de suport 24/7.
 • Reduceti costurile si asigurati flexibilitatea.

Office 365 este un serviciu complex, care eficientizeaza atat activitatea  firmelor mici si mijlocii, cat si a corporatiilor.

Subscriptii Office 365

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o solutie de cloud public ce include servicii integrate de stocare date, networking si aplicatii.

Desmond va ofera suport si consultanta privind implementarea solutiilor bazate pe Microsoft Azure, o platforma Cloud flexibila care va permite sa dezvoltati, sa implementati si sa gestionati rapid aplicatii intr-o retea globala de centre de date gestionate de Microsoft.

Azure este singura platforma cloud pozitionata de Gartner ca lider in industrie atat pentru infrastructura-ca-si-serviciu (Infrastructure-as-a-Service – IaaS) cat si pentru platforma-ca-si-serviciu (Platform-as-a-service – PaaS). Aceasta combinatie puternica de servicii va permite construirea, implementarea si gestionarea cererilor de orice fel pentru o productivitate de neegalat.

 • Asigura flexibilitatea si scalabilitatea necesara pentru a stoca date in cantitati mai mici sau mai mari in functie de nevoile fiecarui utilizator.
 • Pentru a face fata eventualelor dezastre, exista 3 copii pentru fiecare informatie stocata in datacenter-ul respectiv. Optional, inca 3 copii se vor pastra in alt datacenter, aflat la sute sau mii de kilometri.
 • Este necesar fie ca vreti sa creati masini virtuale in Azure pentru a rula aplicatii, fie ca vreti sa creati o aplicatie, un site sau orice altceva in Azure.
 • Puteti stoca aici informatii in acelasi mod in care le stocati pe un disc sau pe un share de retea.

Este un serviciu eficient care ofera protectia datelor clientilor, indiferent unde se afla: in datacenterul companiei, public sau privat. Backup Azure cu Azure Site Recovery ofera cost-eficienta, instrumente consistente pentru backup offsite si recuperare operationala, precum si disponibilitatea aplicatiilor unificate si a protectiei datelor.

Beneficii:

 • Veti plati doar pentru datele stocate (upload-ul este gratuity, download-ul se plateste)
 • Copiile de rezerva sunt criptate, inclusiv transferul de date.
 • Datele sunt replicate de 3 ori, respective de 6 ori in 2 centre de date diferite.
 • Disponibilitate garantata SLA 99.9%.
 • Se integreaza cu solutii de la terti precum Veeam, Synology.

Integrare Polycom & Skype FB

Solutii Polycom si Microsoft pentru un mediu de comunicare unificat.

Comunicatiile pot reprezenta cheia spre succes pentru companiile moderne. Desmond va ofera o solutie de comunicare unificata bazata pe o singura platforma pentru apelare, conferinte, video si colaborare: solutia Polycom si Microsoft.

Polycom este singurul partener Microsoft pentru comunicare unificata  care asigura integrare directa cu peste 40 de solutii de voce, video si continut cu Skype for Business, Microsoft Lync, SharePoint, Exchange si Office 365.

 • Ofera libertate deplina in alegerea dispozitivelor, locatiilor sau destinatarilor, prin utilizarea unei singure interfete: Skype for Business.
 • Extind beneficiile Skype for Business si asigura experiente de colaborare voce si video extrem de intuitive si sigure – pentru colaborare personala sau de grup – si ofera in acelasi timp interoperabilitate cu alte medii.

Solutiile integrate de voce si video Polycom si Skype for Business asigura costuri scazute si cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Parte din Office 365, serviciul online Skype for Business ofera Cloud PBX si conferinte PSTN prin telefoanele Polycom Lync Phone Edition (LPE) si Seria VVX.

Multi vendori – Software-ul Polycom RealPresence Clariti permite integrarea cu echipamentele video de la vendori multipli  (inclusiv CISCO), mentinand in acelasi timp fluxul de lucru existent pentru utilizatorii Skype for Business.

Solutiile Polycom sunt compatibile cu aplicatiile de planificare a fluxului de lucru Microsoft Outlook oferind participantilor o experienta ‘one-click-to-join’.

Calitatea audio desavarsita, caracteristicile inovatoare si o selectie variata de echipamente, claseaza Polycom in topul preferintelor utilizatorilor

Polycom - Skype for busines
Desmond - meeting

Securitatea Endpoint-urilor

Amenintarile cibernetice devin de la o zi la alta tot mai frecvente si mai puternice.
Ultimele valuri de atacuri din acest an, care au vizat 74 de tari, inclusiv Romania, arata din nou vulnerabilitatea sistemelor informatice si in special a celor care sunt neprotejate.
Solutiile de securitate atat la nivelul end point-urilor cat si a intregii infrastructuri reprezinta una din prioritatile noastre.

ESET

De la inceput, ESET a fost un pionier in protectia proactiva, creand solutii de securitate software eficiente.

Astazi, solutiile ESET de securitate permit companiilor si consumatorilor din peste 200 de tari sa profite la maximum de lumea digitala.

Malware-ului de astazi, fiind dinamic si adesea directionat, necesita o abordare pe mai multe niveluri, bazata pe tehnologii proactive si inteligente.

Privind in urma cu 20 de ani, ESET a inceput includerea tehnologiei proactive in motorul sau de scanare si, treptat, a pus in aplicare diferite straturi de protectie pentru a contracara si elimina amenintarile unui atac cibernetic.

Solutiile de securitate ESET inglobeaza:

Protectia impotriva Atacurilor Bazate pe Retea este o extensie a tehnologiei firewall si imbunatateste detectarea vulnerabilitatilor cunoscute la nivel de retea. Aceasta reprezinta un element important de protectie impotriva raspandirii malware-ului, a atacurilor derulate la nivel de retea si a exploatarii vulnerabilitatilor din lipsa unui patch de securitate ce nu a fost lansat sau instalat la timp.

In momentul inspectiei unui obiect, cum ar fi un fisier sau un URL, inainte de a se produce orice scanare, produsele ESET verifica cache-ul local pentru a observa existenta unor coduri malitioase cunoscute sau elemente benigne care se afla in lista. Ulterior, ESET LiveGrid® Reputation System este interogat pentru reputatia obiectului, imbunatatind astfel eficienta de scanare si permitand partajarea rapida a informatiilor despre malware catre toti utilizatorii.

Tipurile de semnaturi variaza de la hash-uri foarte specifice, pana la Semnaturile ADN ESET care sunt definitii complexe ale comportamentului codurilor rau intentionate sau ale caracteristicilor malware. Desi codul malitios poate fi modificat foarte usor de atacatori, comportamentul codurilor nu poate fi schimbat atat de usor, iar Semnaturile ADN ESET sunt proiectate tocmai pentru a beneficia de acest principiu.  Semnaturile ADN pot identifica mostre specifice cunoscute de malware, noi variante ale unei familii malware cunoscute sau chiar secvente malware nevazute sau necunoscute anterior, care contin “gene” ce indica un comportament rau intentionat.

Exploit Blocker-ul monitorizeaza aplicatiile exploatabile in mod normal (browsere, cititoare de documente, clienti de e-mail, Flash Player, Java si altele) si in loc de a tinti doar identificatorii CVE se concentreaza pe tehnicile de exploatare. Atunci cand este declansat, comportamentul procesului este analizat si, in cazul in care acesta este considerat suspect, amenintarea poate fi imediat blocata.

Scannerul Avansat de Memorie este o tehnologie unica ESET care abordeaza in mod eficient o problema importanta ridicata de malware-ul modern – utilizarea frecventa a disimularii si / sau criptarii. Scannerul Avansat de Memorie monitorizeaza comportamentul unui proces rau intentionat si il scaneaza dupa ce il descopera in memorie.

Sistemul de protectie ESET Impotriva Malware-ului bazat pe Cloud este una dintre tehnologiile ESET care se bazeaza pe sistemul cloud ESET LiveGrid. Aplicatiile necunoscute potential periculoase si alte amenintari posibile sunt monitorizate si transmise catre cloud-ul ESET prin sistemul de feedback ESET LiveGrid.

Protectia Botnet ESET detecteaza mediile de comunicare intentionate utilizate de botneti si  in acelasi timp, procesele declansate. Orice comunicare malitioasa este blocata si raportata utilizatorului.

Modalitati de licentiere:

 • Licentierea clasica cu plata licentelor si a serviciilor de update upfront (la incheierea contractului/plasarea comenzii)
 • Serviciu de tip subscriptie pentru licentele antivirus.

Acest mod de licentiere este mult mai flexibil fata de solutia clasica, avand un avantaj major prin redimensionarea numarului de subscriptii de la o luna la alta in functie de nevoile reale ale fiecarei companii si in acelasi timp prin reducerea efortului financiar, plata fiind facuta lunar in functie de numarul de subscriptii.

Pentru companiile in care exista fluctuatii de personal este solutia ideala pentru ca nu mai sunt nevoite sa faca achizitii de software suplimentar pentru a acoperi eventualele cresteri temporare a numarului de licente necesare.

Principalele beneficii ale solutiei:

 • Taxare zilnica si facturare lunara– flexibila – cu raportare incorporata
 • Management Centralizat si configurare remote a endpoint-urilor
 • Portofoliul de produse multiplatforma ce beneficiaza de increderea a peste 100 milioane utilizatori din intreaga lume
 • Set in continua crestere de plugin-uri RMM (Remote Monitoring & Management) si integrare API
 • Prezenta Global si Suport Local oferit non stop, prin telefon si email
 • Impact redus asupra departamentului IT
 • Capacitatati de raportare imbunatatite
 • Raport excelent pret/performanta

Bitdefender

In calitate de partener Bitdefender, Desmond va poate sprijini in alegerea solutiilor optime de securitate, adaptate nevoilor companiei.

Inca din anul 2001, compania Bitdefender a devenit unul dintre liderii industriei de securitate. Bitdefender si-a confirmat an de an pozitia de lider al industriei, castigand premii precum Cea mai buna solutie antivirus a anului 2014 si doua premii Alegerea editorului din partea PCMAG, premiul Cea mai buna performanta a anului 2014 acordat de AV-TEST pentru solutia destinata statiilor de lucru si Alegerea Editorului din 2013 din partea CNET.

De asemenea, Bitdefender este singura solutie de securitate care a castigat toate cele 35 de premii VB SPAM acordate de Virus Bulletin.

Parteneri

Microsoft - logo
Polycom - logo
wmware_logo
Check Point - logo
Fortinet - logo
Bitdifender - logo
IBM - logo
Lenovo - logo
Cisco_logo
hpe logo parteneri servicii
kaspersky logo

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?