Termeni si conditii

DesmondTermeni si conditii

Conditii generale pentru utilizarea site-ului Desmond Development

 

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.desmond.ro se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 1. Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Desmond Development de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.
 1. Informatiile prezentate pe acest site se refera la descrierea activitatilor, produselor si serviciilor oferite de Desmond Development. Desmond Development nu va acorda nici o garantie referitoare la eventualele situatii:
 • utilizarea  deficitara sau intreruperea in utilizare a site-ului;
 • afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • prezenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
 1. Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii software, traininguri sau evenimente in special, venind din partea Desmond Development. Desmond Development nu ofera nici o garantie ca produsele, serviciile sau informatiile prezente pe site indeplinesc cerintele utilizatorilor, sau ca sunt furnizate neintrerupt, la timp sigur sau fara erori.
 1. Toate informatiile sau materialele continute in acest site sunt proprietatea Desmond Development, care isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site, de a revizui continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Intregul continut al site-ului Desmond Development (www.desmond.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Desmond Development . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Desmond Development.
 1. Site-ul www.desmond.ro poate conţine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Desmond Development utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau supervizarea sa. Orice utilizare a acestor legaturi sau trimiteri se va efectua in conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Utilizatorul ia la cunostinta ca Desmond Development nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin internet.Desmond Development nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
 1. Informatiile continute de acest site sunt cu scop informativ si sunt adresate clientilor Desmond Development. Desmond nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele continute de acest site sa fie cat mai corecte si mai actuale.Orice utilizator care doreste sa isi procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este indrumat sa contacteze Desmond Development  prin unul din mijloacele afisate în pagina “Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, preturilor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
 1. Orice utilizator al site-ul www.desmond.ro si care ofera catre Desmond Development date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta in mod expres si neechivoc acordul pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Desmond Development in vederea transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing, solutionarea de catre Desmond Development a cererilor si intrebarilor adresate (a se vedea pagina “Contacteaza-ne” din site); alte activitati intreprinse de Desmond Development specifice obiectului sau de activitate.
 1. Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Conditiile de utilizare a site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.
Vrei sa lucrezi cu noi?