Smart Buildings

Sisteme Real Smart pentru Smart Buildings / Cladiri Inteligente

Solutii complete de automatizari si control inteligent al cladirilor - personalizabile si scalabile

Cladirea Inteligenta/Smart este cea in care sistemele integrate lucreaza impreuna si se adapteaza constant la schimbarile mediului, optimizand functionalitatea cladirii.

Desmond ofera solutii complete pentru sistemele de control inteligent al cladirilor: proiectare, instalare, configurare. Indiferent daca ne referim la cladiri cu destinatie industriala, comerciala sau rezidentiala, scopul Desmond este de a reduce costurile operationale, a eficientiza cladirile din punct de vedere energetic si a imbunatati calitatea vietii.

cladire de sticla

Sisteme de Cladiri Inteligente pentru spatii comerciale sau rezidentiale,
cladiri de birouri sau de productie

Dispunem de un portofoliu diversificat de produse, aplicatii usor de utilizat si software de programare intuitiv, creand un ecosistem fara egal, cu o gama larga de interfete deschise.

Acest lucru face ca propunerea Desmond sa fie o solutie complet scalabila perfecta pentru orice complex rezidential, unitati medicale, hoteluri, scoli/universitati, birouri, spatii comerciale, precum si pentru diverse alte proiecte/aplicatii personalizate (unitati de productie, incinte industriale etc).

Control intuitiv, scalabilitate si nivele diferite de echipare.

De ce Smart Buildings?

1

Complet scalabile:

pentru proiecte de orice marime

2

Interfete deschise:

de la DALI la Modbus, este disponibila o gama larga de interfete deschise, configurabile fara costuri suplimentare

3

Solutia software puternica

vine in completarea experientei Desmond in implementarea a numeroase proiecte de automatizari de cladiri

4

Aplicatie gratuita cu layout-uri personalizate

pentru a indeplini functionalitati variate si a acorda permisiuni de utilizator diferite

5

Produse rentabile

cu multiple fatete, usor de instalat, extrem de fiabile si fara taxe de licenta

Cladiri Inteligente si autonome
Cele sase functii esential de automatizat in cladirea ta

1. UMBRIRE

Este un element – cheie pentru a majora securitatea si intimitatea/confidentialitatea ocupantilor cladirii. Impreuna cu sistemul de control al temperaturii/climei sustine eficientizarea energetica.

2. ILUMINARE INTELIGENTA

Un spatiu bine luminat ofera numeroase beneficii, nu doar la nivel estetic, ci si referitor la confort si productivitate. In orice cladire, indiferent de destinatia sa, se pot programa scenarii de iluminat care combina diferite corpuri de iluminat, surse de lumina si intensitati diferite. Astfel se obtine un control flexibil si automat, adaptat la nevoile fiecarui proiect.

3. CONTROL ACCES

Propunem o gama larga de optiuni pentru controlul accesului. Solutia permite sa vezi si sa comunici cu cei care suna la intrare/interfon de oriunde te-ai afla prin intermediul unui smartphone si integreaza moduri de acces diferite, cum ar fi tastaturi numerice, cititoare NFC sau chei electronice, printre altele.

In acest fel se garanteaza securitatea cladirilor, in care numai persoanele desemnate pot sa aiba acces in zonele pentru care sunt autorizate.

4. VENTILATIE

Sistemul Smart de ventilatie permite ca temperatura, umiditatea si calitatea aerului sa se autoregleze optim in functie de prezenta reala a persoanelor in cladire, de proportia de CO2 in incaperi, tinand cont de temperatura, de orarele de functionare si procentul de umiditate.

5. ENERGII REGENERABILE

In vederea obtinerii unei sustenabilitati sporite, in sistemul de automatizare inteligenta se poate integra si gestionarea si monitorizarea energiei cladirii. Astfel, energia provenita de la panourile solare sau alte sisteme de energie regenerabila poate fi utilizata pentru consumul propriu si directionata spre instalatia de climatizare, incalzire apa sau incarcare a masinilor electrice.

6. CLIMATIZARE

Scopul automatizarii inteligente a climatizarii este de a asigura mereu si peste tot temperatura corecta. Astfel ca, in functie de prezenta/absenta oamenilor in incaperi, de conditile meteo si tinand cont de temperatura interioara dorita pe diferite momente ale zilei, sistemul de climatizare se autoregleaza, evitand sa functioneze mai mult decat este necesar. Mai mult, se optimizeaza comform inertiei constatate si integreaza, de asemenea, functiile de umbrire si ventilatie automata.

Smart Building - Da! Cand?

Te intrebi care este momentul cel mai potrivit in care sa incepem discutia despre automatizarea cladirii tale? Este ACUM!

Exact acum, indiferent de stadiul actual al cladirii tale: de proiectare, la renovare/modernizare sau cand este deja gata. Avem solutii, instrumente, tehnologii si experienta pentru a transforma orice proiect imobiliar intr-o Cladire Inteligenta.

Hai sa transformam impreuna cladirea ta Intr-o adevarata Cladire Inteligenta! Contacteaza-ne ca sa discutam proiectul tau!
More than Smart. Magic!

technology in smart buildings

Parteneri

nexans-logo
Amp_netconnect_logo
rittal_logo
bachmann_logo
Cisco_logo
hpe_logo
ubiquiti_networks
dsc-logo
axis_communications_logo
pelco-logo
loxone_logo
schneider-electric-logo
honeywell-logo

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?