Real Smart Homes

Sisteme complete Real Smart Home

Mai mult confort, mai multa siguranta. Mai putin consum de timp si energie.

Casa Inteligenta – Real Smart Home Desmond iti ofera timp ca sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante in viata. Pentru ca o adevarata Smart Home Desmond stie, pur si simplu, ce sa faca, va reduce semnificativ nevoia de control manual al casei si te poate degreva astfel de pana la 50.000 de actiuni/an de aceasta natura.

Casa Real Smart Home Desmond nu este o colectie aleatorie de gadgeturi. Capacitatea unui produs de a fi controlat prin intermediul unui smartphone nu il face sa fie o casa inteligenta, nici macar o componenta inteligenta a locuintei. Multe produse de pe piata nu au capacitatea de a fi integrate. Ori tocmai aceasta capacitate de a fi integrat si controlat centralizat pentru a oferi o functionalitate sporita proprietarului este baza de plecare pentru o Real Smart Home. Odata integrate intr-un sistem autonom, acesta se autogestioneaza pe baza preferintelor setate initial.

modern house

De ce Sisteme Inteligente Smart Home Desmond?

Desmond, in parteneriat cu producatori de echipamente de renume, face posibil un ecosistem prin care toate componentele din casa Real Smart lucreaza inteligent impreuna. Iluminat, incalzire, acces, securitate, jaluzele, multiroom audio toate functionand in armonie perfecta, ca o orchestra. Acest lucru creeaza un mediu de viata de neegalat.

Echipa de profesionisti Desmond vine cu experienta de peste 10 ani in proiectarea si implementarea de automatizari si sisteme Smart ca sa fii sigur ca ai apelat exact la cine trebuie pentru casa ta Real Smart.

Ai posibilitatea de a alege dintre functionalitatile unei Real Smart Home
pe acelea care ti se potrivesc cel mai bine

Sisteme complete de Smart Home

Iluminare

Diferite scenarii de iluminat predefinite, pe fiecare camera si pe ansamblul casei, care vor transforma spatiile si atmosfera. Combinand surse diferite de lumina (spoturi, benzi LED, lustre) si o paleta variata de culori si intensitati pentru a crea propria gama de „stari” dorite. De exemplu, o lumina mai intensa in zona de luat masa, una de alta culoare si mai calma in zona de citit si un iluminat relaxant pentru baie.

Sistemul inteligent de iluminat implica senzori de miscare si de luminozitate – uita de grija stingerii luminilor! Insa ofera mult mai mult: avertizare luminoasa in cazul in care cineva suna la usa, sau in caz de efractie ori de emisii de fum sau inundatii, dar si simulare de prezenta cand nu esti acasa. Si de ce nu ai alege sa fii trezit dimineata mai bland prin cresterea graduala a intensitatii iluminatului in loc de un ceas desteptator?

Se poate inteveni si controla prin intermediul intrerupatorului de perete sau din aplicatie.

Climatizare: incalzire, racire si ventilatie

Mereu temperatura ideala – climatizare inteligent automatizata prin algoritm de autoinvatare. Programabila pe intervale de timp prestabilite, dar si cu posibilitate de interventie prin aplicatie.

Incalzirea (si racirea) poate fi controlata individual pentru fiecare incapere, astfel ca daca preferi o camera de baie calduta dimineata si un dormitor racoros seara, casa ta Real Smart va avea singura grija de asta in locul tau.

Cu oprire automata a sistemului de incazire daca geamul este deschis; cu revenire la modul economic daca incaperea este parasita prin integrare a senzorilor de miscare; cu optimizare a temperaturii prin integrare cu sistemele de umbrire.

Ventilarea integrata se realizeaza automat in functie de anotimp, moment al zilei si destinatie a incaperii. Casa Real Smart beneficiaza de aer proaspat fara sa fie necesara deschiderea ferestrelor, protejandu-te astfel de praful din exterior.

Umbrire

Toate sistemele de umbrire pot fi perfect integrate in sistemul de automatizare inteligenta a cladirii, fie ca vorbim despre rulouri exterioare ori jaluzele interioare, copertine. Sistemul inteligent de umbrire, controlat tot de Miniserver = creierul central al casei Real Smart, actioneaza singur conform cerintelor pre-definite: se deschide/inchide gradual pentru optimizarea iluminarii si a circuitului de incalzire, actioneaza in caz de efractie, in caz de emisii de fum ori scurgeri de apa, pentru protectie in caz de furtuna. Poate fi controlat si de pe aplicatie ori prin intrerupatorul de perete.

Multimedia – sistem audio multiroom

Casa ta Real Smart creeaza o atmosfera perfecta cu ajutorul sistemul Smart Multiroom Audio, fiind dovedit deja ca muzica reduce stresul si ne face mai fericiti.

Sistemul inteligent iti permite sa asculti muzica diferita in camere diferite: poti, de exemplu, seta o muzica relaxanta in living, in timp ce in camera lor copiii sa asculte o carte audio. Prin intemediul detectoarelor de miscare, a senzorilor de prezenta, sistemul se activeaza automat, muzica preferata urmandu-te pe masura ce te misti prin casa.

Si nu doar atat: sistemul audio se dezactiveaza la parasirea incaperii, este integrat cu soneria de la intrare, se activeaza in caz de alarma, fum sau scurgeri de apa.

Siguranta? Mai mult: protectie maxima, securitate a datelor si independenta

Protectie antiefractie prin supraveghere video, senzori de prezenta, senzori de inchidere la geamuri si usi. Alarmare sonora si luminoasa in functie de semnalele primite de la detectoarele de miscare sau senzorii pentru scurgeri de apa, fum sau incendiu. Interfatare cu sitemul audio si cu sistemul de umbrire care se autoactiveaza in caz de alarma.

Daca, de exemplu, sistemul detecteaza vreo intruziune, mai intai va ilumina intermitent intreaga casa, apoi va deschide jaluzelele/ridica obloanele facand casa cat mai „transparenta” posibil. Ce hot si-ar mai continua tentativa cand este expus in acest fel?

De asemenea, prin colaborarea inteligenta cu detectorii de fum, sistemul Real Smart poate opri ventilatia, prevenind astfel imprastierea fumului in alte incaperi.
Notificari remote si istoric al alarmelor.

Si mai multa siguranta: in casa Real Smart Home Desmond senzorii care detecteaza scurgerile de apa nu doar avertizeaza sonor /anunta proprietarul asupra producerii unor scurgeri de apa in bucatarie, baie ori subsol, ci si actioneaza prompt intrerupand alimentarea cu apa sau energie in caz de inundatie.

Sistemul inteligent de securitate Real Smart Home Desmond ofera mult mai mult decat o simpla protectie impotriva hotilor. Inseamna si siguranta datelor: ale tale sau ale casei tale Real Smart. Spre deosebire de alte sisteme sau echipamente, solutiile Real Smart furnizate de Desmond in parteneriat cu Loxone nu sunt partajate cu terte parti. Pentru ca nu se bazeaza pe cloud ci sunt gestionate doar local, si astfel informatii personale ca de exemplu cele referitoare la prezenta, temperatura ori alarme nu ies in afara casei tale.

Poti sta linistit chiar si daca pica internetul; conducatorul orchestrei inteligente din casa ta, adica Miniserverul, are grija local de functionarea optima a iluminatului, incalzirii ori securitatii. Da, este posibil sa obtii maxim de independenta fata de mediul cloud ori de internet si totusi casa ta sa se autogestioneze inteligent.

Control acces

Cat se poate de simplu si sigur. Casa Real Smart combina doua tipuri de acces: fara cheie – prin utilizarea unui cod PIN si acces via cheie fob/ breloc NFC. In plus, sistemul poate aloca permisiuni diferite de acces pentru membrii familiei, prieteni, curieri etc. Video intercomul permite si acordarea accesului de la distanta, iar la apasarea soneriei de catre un vizitator se poate activa sistemul audio sau iluminatul.

Facilitati de wellness

In functie de zona in care locuiesti si de tipul de casa pe care o ai, lista facilitatilor de wellness ar putea fi extrem de diversa: o cada cu hidromasaj, piscina, sauna, baie de aburi, etc. Si toate tind sa consume cantitati mari de energie. Insa pot fi integrate in sistemul inteligent automat de control al locuintei si in loc sa incalzesti piscina toata saptamana, desi se foloseste exclusiv in weekend, sa fie incalzita inteligent doar conform utilizarii. La fel, casa Real Smart poate gestiona simplu toate functiile de circulare, filtrare a apei, operatiunile de intretinere si monitorizare. Mai mult, daca este disponibila si energie solara, de ce sa nu o utilizezi pentru incalzirea inteligenta a piscinei?

Nivele de echipare Smart Home Desmond

Poti alege dintre variantele pre-configurate de mai jos, sau poti stabili impreuna cu unul dintre specialistii nostri o solutie personalizata. Nivele/variante diferite de echipare Smart Home dimensionate pentru o casa cu 3 dormitoare, 2 bai, dressing, living, bucatarie, terasa, gradina:

1

Controlul inteligent al iluminatului (per camera – 1 grupa iluminat 220V + 1 grupa spoturi/banda led WW)

2

Controlul inteligent al incalzirii in pardoseala

3

Sistem de securitate anti-efractie bazat pe senzori de prezenta

4

Sistem de securitate anti-incendiu in toate camerele

5

Sistem de securitate anti-inundatie bucatarie si bai, oprire de urgenta alimentare apa

1

Controlul inteligent al iluminatului (per camera – 1/2 grupa iluminat 220V + 1 grupa spoturi/banda led RGBW sau 4 WW)

2

Controlul inteligent al incalzirii in pardoseala

3

Sistem de securitate anti-efractie bazat pe senzori de prezenta si contacte magnetice la geamuri & usi

4

Sistem de supraveghere video perimetrala, interfatat cu casa inteligenta

5

Sistem de securitate anti-incendiu in toate camerele

6

Sistem de securitate anti-inundatie bucatarie si bai, oprire de urgenta alimentare apa

7

Controlul rulourilor/jaluzelelor si functii de auto-umbrire

8

Controlul racirii / unitatii de aer conditionat

9

Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura in living

10

Iluminat inteligent fatade, gradina, terasa

1

Controlul inteligent al iluminatului (per camera – 3 grupe iluminat 220V + 2 grupe spoturi/banda led RGBW sau 4 WW)

2

Controlul inteligent al incalzirii in pardoseala

3

Sistem de securitate anti-efractie bazat pe senzori de prezenta si contacte magnetice la geamuri & usi

4

Sistem de supraveghere video perimetrala, interfatat cu casa inteligenta

5

Sistem de securitate anti-incendiu in toate camerele

6

Sistem de securitate anti-inundatie bucatarie si bai, oprire de urgenta alimentare apa

7

Controlul rulourilor/jaluzelelor si functii de auto-umbrire

8

Controlul racirii / unitatii de aer conditionat

9

Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura in toate camerele

10

Iluminat inteligent fatade, gradina, terasa

11

Sistem audio multiroom integrat living / bai / dressing / bucatarie / gradina

12

Sistem de control al climei bazat pe parametrii exteriori

13

Instalatie inteligenta de irigare a gradinii

14

Sistem monitorizare consum de energie electrica si intrerupere consumatori neesentiali

15

Sistem wireless unificat / mesh

Real Smart Home - Da! Cand?

Te intrebi care este momentul cel mai potrivit in care sa incepem discutia despre automatizarea casei tale? Este ACUM!

Exact acum, indiferent de stadiul actual al cladirii tale: de proiectare, la renovare/modernizare sau cand este deja gata. Avem solutii, instrumente, tehnologii si experienta pentru a transforma orice proiect imobiliar intr-o Cladire Inteligenta.

Hai sa transformam impreuna casa ta intr-una magica! Contacteaza-ne ca sa discutam proiectul tau!
Real Smart Home Desmond. More than Smart. Magic!

modern room from real smart home

Parteneri

nexans-logo
Amp_netconnect_logo
rittal_logo
bachmann_logo
Cisco_logo
hpe_logo
ubiquiti_networks
dsc-logo
axis_communications_logo
pelco-logo
loxone_logo
schneider-electric-logo
honeywell-logo

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?