Surse de curent neintreruptibile

DesmondEchipamenteSurse de curent neintreruptibile

Utilizarea surselor de curent neintreruptibile a devenit necesara in mai toate domeniile de activitate, de la medical la industrial, de la cel energetic la constructii si in special in domeniul IT.

In fiecare dintre aceste domenii, o cadere brusca sau o crestere de tensiune poate duce la pierderea de date importante, la defectarea echipamentelor sau la deteriorarea diferitelor conexiuni.

Astfel, UPS-ul devine o componenta indispensabila intr-o arhitectura bine construita de protectie a echipamentelor electronice din mediul business, industrial, medical, al comunicatiilor, etc.

Pentru protectia echipamentelor si a datelor Desmond colaboreaza cu doi dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente de tip UPS.

Furnizori de echipamente de tip UPS

APC

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale.

Proiectate atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru corporatii, solutiile APC imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta al retelelor, echipamentelor electronice, industriale si de comunicatii.

Solutiile oferite de APC by Schneider Electric includ surse de tensiune neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura InfraStruxure™ – care integreaza echipamente de infrastructura fizica, alimentare electrica, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducand, totodata, consumul de electricitate.

Eaton

Eaton Corporation este o companie specializata in managementul energiei, cu mai bine de un secol de experienta in oferirea de solutii eficiente pentru gestionarea efectiva a energiei electrice.

Eaton este unul dintre liderii renumiti pe piata mondiala in urmatoarele domenii tehnologice:

  • Componente
  • sisteme si servicii electrice pentru alimentari critice
  • distributia si controlul energiei
  • transportul energiei electrice
  • produse pentru iluminat si cablare.

Pentru domeniul IT reprezentative sunt solutiile de alimentare electrica si back-up cu aplicabilitate atat in zona de consumer cat si in mediul de business si industrial.

  • Workstation & Home Use UPS
  • Network, Server & Storage UPS
  • Data Center & Facility UPS
  • Industrial & Marine UPS

Parteneri

IBM
hp
Lenovo
Fujitsu
Dell-EMC
Synology
Canon
Epson
APC
Eaton
Kyocera
Polycom
Cisco
Allied Telesis
Fortinet
Check Point
Pelco
Milestone
Rittal
TE connectivity

Vrei sa lucrezi cu noi?