Evenimente IT&C

DesmondEvenimente IT&C

CONFERINTE

Indiferent daca vorbim de 4 sau de 400 de participanti avem aceeasi abordare: lucram impreuna, exploram obiectivele in detaliu pentru a stabili care este strategia potrivita care sa faca evenimentul memorabil si care sa duca la ROI.
Desmond - conferinta
Desmond - Workshop

WORKSHOP-URI

Workshop-urile pun accent pe rezolvarea problemelor, implica o participare activa, practica nu doar teoretica. Nu trebuie sa lipseasca nici componenta de promovare a imaginii de marca si a reputatiei companiei. Desmond ofera un pachet complet de organizare – promovare pentru orice tip de workshop, personalizat pentru fiecare companie partenera si client in parte.

SEMINARII

Desmond consiliaza companiile partenere si clientii pentru alegerea si personalizarea pregatirii, organizarii si desfasurarii conferintelor si seminariilor, in functie de tematica, de nivelul de reprezentare, durata, numar de participanti, tipul de activitati ce se vor desfasura, materialele si echipamentele tehnice necesare.
Desmond se va ocupa si de activitatile legate de promovare.
Desmond - seminarii
Desmond - roadshow promovare produse

ROADSHOW DE PROMOVARE

Evenimentul de lansare/promovare al unui produs sau serviciu este o componenta esentiala a mixului de marketing pentru companiile mari. Oferim publicului specializat sansa de a auzi totul despre produs sau serviciu si de a interactiona cu el. In seminarii se prezinta produse, solutii, servicii in stil colocvial. Roadshow-ul combina seminariile cu prezentarile de produse aducand mai aproape de audienta portofoliul propriu clientului.

INCENTIVE TRAVEL

Pentru recunoasterea performantelor angajatilor, propunem companiilor calatoriile incentive (calatorii de exceptie), un instrument de management care sa motiveze/recunoasca nivelul inalt de performanta atins in indeplinirea sarcinilor ce le revin angajatilor in cadrul organizatiei.
Desmond - incentive travel

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?