Supraveghere video & acces control

DesmondEchipamenteSupraveghere video & acces control

Supravegherea video

Supravegherea video a devenit in ultimii ani o necesitate  in securizarea  bancilor, magazinelor, institutiilor publice si chiar a oraselor prin amplasarea camerelor video pe strazi.

Pentru realizarea sistemelor de supraveghere video, Desmond Development s-a axat pe doi dintre cei mai mari producatori de solutii de acest gen, Pelco si Milestone.

Producatori de renume

Pelco este furnizor de solutii de supraveghere video pentru piata de securitate, cu o gama completa de echipamente, de la camere video economice si compacte pana la cele mai complexe sisteme de pozitionare a camerelor.

Milestone vine sa completeze solutiile de supraveghere cu aplicatii software complexe pentru monitorizare, inregistrare si managementul inregistrarilor video.

Producatori supraveghere video si acces

PELCO

Gama Pelco de solutii de supraveghere video pentru piata de securitate acopera o gama completa de echipamente, de la camere video economice si compacte, cu caracteristici standard, pana la cele mai complexe sisteme de pozitionare a camerelor, de inalta performanta.

Pelco ofera cea mai vasta selectie de camere video fixe si lentile din domeniu, fiecare dotate cu caracteristici specifice, care le fac ideale pentru diverse aplicatii.

Pelco raspunde tuturor cerintelor clientilor, fie ca acestea sunt cerinte uzuale sau speciale gen rezistenta la vandalism/impact sau capabilitati de protectie la explozie etc.

Gama de produse Pelco include:

  • Camere video de supraveghere
  • Sisteme de management al continutului video
  • Accesorii

MILESTONE SYSTEMS

Conform studiului IMS Research, Milestone Systems este lider mondial in domeniul software-ului de gestionare a imaginilor video pe platforme deschise IP.

Platforma XProtect dezvoltata de Milestone s-a dovedit a fi o solutie puternica, usor de gestionat si fiabila, fiind integrata in mii de solutii din intreaga lume. Avand suport pentru cea mai larga paleta de echipamente de supraveghere video si pentru integrare cu alte sisteme, XProtect ofera soluții de cea mai buna calitate pentru organizațiile care necesita  inregistrarea video, gestionarea riscurilor, protejarea activelor, optimizarea proceselor si reducerea costurilor.

Platforma XProtect se regaseste in mai multe versiuni in functie de cerintele fiecarui utilizator:

  • XProtect® Essential+
  • XProtect® Express
  • XProtect® Express +
  • XProtect® Professional
  • XProtect® Professional +
  • XProtect® Expert
  • XProtect® Corporate

Parteneri

IBM - logo
hp - logo
Lenovo - logo
Fujitsu - logo
Dell-EMC - logo
Synology - logo
Canon - logo
Epson - logo
APC - logo
Eaton - logo
Kyocera - logo
Polycom - logo
Cisco_logo
Allied Telesis
Fortinet - logo
Check Point - logo
Pelco - logo
Milestone - logo
Rittal - logo
TE connectivity - logo
Logo_ASUS
benq logo
logo optoma
logo konica minolta
Logo_Zebra
logo xerox
logo toshiba

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?