Laptopuri, Statii Grafice, PC-uri, Terminale si Tablete

DesmondEchipamenteLaptopuri, Statii Grafice, PC-uri, Terminale si Tablete

Desi clasicele PC-uri si laptopurile tind sa fie inlocuite de dispozitivile mobile actuale (tablete, telefoane), in anumite domenii de nisa, cum ar fi spre exemplu proiectarea asistata, dar si in activitatile curente de   office / contabilitate, ele vor ramane favorite pentru urmatoarea perioada de timp prin prisma pretului scazut si lipsei compatibilitatii diverselor aplicatii utilizate cu noile dispozitive.

Desmond ofera clientilor sai o gama variata de echipamente de calcul: calculatoare desktop si All In One, statii grafice, laptopuri, tablete, monitoare si alte produse si accesorii, echipamente destinate companiilor din sectorul SMB si celor enterprise.

Pentru aceasta categorie focusul nostru ramane  furnizarea gamelor business si high performance.

Producatori de echipamente

Principalii producatori de echipamente din portofoliul nostru sunt:

  • HP
  • Lenovo
  • Dell
  • Fujitsu

HP ofera o gama variata de echipamente de calcul, de la banalul desktop pentru office pana la cele mai performante statii grafice utilizate in proiectare asistata, echipamente All in One, o paleta foarte larga de laptopuri si tablete si nu in ultimul rand de terminale utilizate tot mai intens in noile infrastructuri IT.

Dupa preluarea diviziei de PC-uri de la IBM, Lenovo cunoaste o crestere fulminanta ajungand ca in 2016 sa ocupe prima pozitia in topul producatorilor de PC-uri.

Inoveaza, proiecteaza si produce o gama larga de PC-uri, statii grafice si terminale atat pentru piata de consumer cat si mediului de business dar si o paleta ampla de echipamente mobile : Laptopuri, tablete, telefoane mobile.

Dell este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global.  Pe langa echipamentele clasice, destinate segmentelor consumer si business, Dell a dezvoltat seria speciala de echipamente Alienware,  high performance, destinate utilizatorilor de jocuri pe PC, serie cu performante deosebite si un design futurist.

In portofoliul Dell intalnim si  clasicele desktopuri, echipamente All in One, laptopuri, tablete si bineinteles statii grafice si terminale.

Fujitsu este una din cele mai mari companii japoneze de IT, cu o prezenta globala, care ofera solutii si servicii foarte bine cotate pe continentul european.

Gama de produse include de la laptopuri ultra-portabile ce cantaresc mai putin de un kilogram, pana la statii de lucru ultra-performante care incorporeaza ultimele microprocesoare de la Intel.

Pentru proiectare asistata Fujitus se remarca printr-o gama de statii grafice rackmount care, impreuna cu terminalele de tip zero client, ofera atat performanta si siguranta cat si un mediu de lucru linistit.

Parteneri

IBM - logo
hp - logo
Lenovo - logo
Fujitsu - logo
Dell-EMC - logo
Synology - logo
Canon - logo
Epson - logo
APC - logo
Eaton - logo
Kyocera - logo
Polycom - logo
Cisco_logo
Allied Telesis
Fortinet - logo
Check Point - logo
Pelco - logo
Milestone - logo
Rittal - logo
TE connectivity - logo
Logo_ASUS
benq logo
logo optoma
logo konica minolta
Logo_Zebra
logo xerox
logo toshiba

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?