Proiectare infrastructura IT

DesmondServiciiProiectare infrastructura IT

Activitatea unei companii este sustinuta de infrastructura sa IT, formata din ansamblul de echipamente si solutii software folosite pentru a comunica si accesa date.

Infrastructura poate include echipamente de retea, servere, centrale telefonice, echipamente de tiparire, etc.

Fiabilitatea infrastructurii IT depinde de modul in care aceasta este proiectata, implementata si nu in ultimul rand de calitatea si performantele echipamentelor achizitionate. In plus, infrastructura IT trebuie sa fie flexibila si sa se adapteze usor la dinamica unei companii din punct de vedere al marimii sau al proceselor care se desfasoara in cadrul ei .

Desmond  pune la dispozitia clientilor servicii IT legate de infrastructura, incepand cu proiectarea, instalarea si configurarea ei si pana la intretinere si suport tehnic. 

In proiectarea si optimizarea pe nevoile specifice ale fiecarui client a infrastructurii IT, colaboram cu partenerii nostri, avem suport tehnologic de la cei mai mari producatori de echipamente hardware si software: IBM, Lenovo, HP, Cisco, Microsoft, WmWare, Eset, Checkpoint etc.

Activitatile de proiectare si implementarea a infrastructurii hardware si software sunt completate de servicii conexe: serviciile de suport si  training-uri pentru utilizatori in scopul asigurarii cunostintelor necesare pentru exploatarea sistemului.

Pe langa echipamentele furnizate pentru infrastructura,  avem in vedere serviciile de mentenanta, asigurate de vendori cu SLA asumat astfel incat intreaga infrastructura sa beneficieze de un uptime cat mai mare iar eventualele disfunctionalitati ale unor echipamente sa aiba un impact minim asupra activitatii clientilor nostri.

Avem o expertiza vasta atat in proiecte locale de mici dimensiuni adresate segmentului SMB cat si in dezvoltarea unor proiecte majore dedicate sectorului public sau enterprise.

Proiectare infrastructura IT
Proiectare infrastructura IT

Colaboram activ cu furnizorii de aplicatii de business pentru dimensionarea corecta a echipamentelor astfel incat sa raspunda cerintelor actuale si in acelasi timp sa ofere posibilitatea unei dezvoltari ulteriore la costuri minime.

Inca de la inceput si pe toata durata procesul de proiectare oferim consultanta si in licentierea solutiilor software necesare infrastructurii, astfel incat beneficiarul sa fie conform cu cerintele legislative si cu  modalitatile de licentiere proprii  fiecarui vendor.

Parteneri

Microsoft - logo
Polycom - logo
wmware_logo
Check Point - logo
Fortinet - logo
Bitdifender - logo
IBM - logo
Lenovo - logo
Cisco_logo
hpe logo parteneri servicii
kaspersky logo

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?