Echipamente periferice

DesmondEchipamenteEchipamente periferice

Multifunctionale si tiparire –  Plotere si Scanere

Pana la momentul in care vom trece definitiv la transmiterea documentelor doar in format electronic, echipamentele periferice de tiparire, scanare, multifunctionalele si ploterele raman indispensabile in orice activitate de business, educationala, proiectare etc.

Redare imagine, videoproiectie, videoconferinta

Treptat, asa cum se intampla practic cu aproape toate produsele electronice, proiectoarele au migrat si spre segmentul de divertisment si, implicit, spre utilizatorul final, un element crucial in aceasta directie fiind si scaderea accelerata a preturilor.

Echipamente periferice: multifunctionale si tiparire, plotere si scanere

HP, Canon si  Kyocera, sunt principalii producatori de echipamente periferice pe care Desmond ii are in portofoliu. Prin acesti producatori acoperim o gama diversificata de produse cu o fiabilitate ridicata.

HP este lider mondial in furnizarea echipamentelor periferice de imagistica cum sunt imprimantele si dispozitive de scanare, oferind solutii pe segmente individuale incepind de la consumatori simpli, reprezentantii business-ului mic si mijlociu pana la intreprinderi mari.

De la imprimante simple cu jet de cerneala sau laser, multifunctionale monocrom sau color destinate utilizarii casnice sau in mediul de business si pana la plotere si echipamente de scanare profesionale utilizate in proiectare, HP acopera aproape toate nevoile de tiparire, copiere si scanare.

Produsele si tehnologiile asociate cu grupul de imagistica si imprimare includ:

 • Imprimante InkJet si LaserJet, consumabile si produse conexe
 • Echipamente multifunctionale OfficeJet imprimanta/scaner/fax/copiator
 • Imprimante pentru formate mari A1, A0
 • Produse software pentru gestionarea imprimantelor.

Canon, corporatie japoneza, un lider mondial in ce priveste inovatiile si solutiile de redare a imaginii, produce si comercializeaza produse optice, inclusiv camere foto si video, imprimante si copiatoare. Dintre cele mai cunoscute inventii Canon: aparatele foto IVSB – copiatoarele personale, calculatoarele electronice cu 10 taste si primele aparate foto cu expunere automata SLR .

Cunoscut atat datorita aparatelor foto dar in egala masura si pentru echipamentele de copiere si tiparire, Canon vine in intampinarea nevoilor clientilor cu produse orientate atat pentru consumer cat si pentru business cu o calitate si fiabilitate dovedita si in acelasi timp cu un pret competitiv.

Gama de produse profesionale destinate mediului de business si profesionistilor media include echipamente de tiparire si copiere, scanere si plotere si nu in ultimul rand echipamente multifunctionale.

Kyocera, cu o traditie de 50 de ani, este una din cele mai mari companii producatoare de componente electronice, panouri solare, telefoane mobile si echipamente de birou. Kyocera s-a pozitionat pe piata de printere si multifunctionale cu echipamente performante si fiabile care se diferentiaza de competitie prin cel mai mic cost de utilizare din clasa lor, implicit printr-un TCO mic.

Kyocera se distinge  prin tehnologia unica Ecosys (Ecological Economic Systems), introdusa inca din 1992.

Echipamente Periferice - redare imagine, videoproiectie

Pe acest segment de produse Desmond s-a axat pe doi mari producatori: CANON  si  EPSON.

Canon pune la dispozitia clientilor o gama variata de echipamente de proiectie capabile sa acopere nevoile cele mai diverse ale clientlor.

Gama de produse acopera urmatoarele categorii:

 • Proiectoare cu laser
 • Proiectoare 4K
 • Proiectoare cu distanta scurta si ultra-scurta
 • Proiectoare portabile si compacte
 • Proiectoare Full HD.

Epson, un concern japonez producator de echipamente IT, imprimante  POS-uri,  scanere, videoproiectoare, ecrane LCD si OLED, cipuri si circuite integrate, dispozitive cu cuart, semiconductori, roboti industriali si echipamente de precizie s-a focalizat pe dezvotarea produselor pentru a raspunde necesitatilor cat mai complexe.

Epson si-a consolidat pozitia de lider pe piata locala de echipamente de proiectie  in fiecare an printr-o crestere constanta a gamei de videoproiectoare, pe toate segmentele.

Noile serii pentru mediile business si educational dispun de rezolutie WUXGA, WXGA si XGA si ofera imagini de o calitate superioara datorita tehnologiei 3LCD, precum si o serie de functii “smart” dezvoltate pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile si cu lucrul colaborativ specific mediului de business si academic.

Solutiile Epson pentru prezentari va pot ajuta sa pregatiti locul de munca pentru viitor si sa permiteti angajatilor din teren sa se implice in mod activ. Grupurile pot colabora, partaja, adnota si discuta acelasi continut in timp real – de aproape oriunde.

Gama de produse include echipamente adresate atat mediului de business si educational cat si produse consumer.

 • Proiectoare mobile si ultramobile
 • Proiectoare pentru distante scurte
 • Proiectoare interactive cu interfata tactila
 • Proiectoare instalabile
 • Proiectoare pentru Home Cinema

Sisteme pentru videoconferinta

Sistemele de videoconferinta completeaza infrastructura de comunicatii a unei companii, atat interna cat si externa, in vederea optimizarii costurilor prin reducerea cheltuielilor necesare deplasarii si prin posibilitatea partajarii informatiilor in timp real.

 • Imbunatatirea si eficientizarea comunicarii intre locatii
 • Imbunatatirea comunicarii si relatiei cu diferiti parteneri/clienti (majoritatea companiilor mari au implementate sisteme de videoconferinta)
 • Eficientizarea muncii
 • Reducerea timpului cu deplasarile dintre locatii si reducerea de costuri
 • Posibilitatea de a colabora mai usor intre angajati
 • Organizarea de traininguri mai dese, mai eficiente si mai ieftine
 • Solutia de videoconferinta permite scalarea de la sesiuni intre doua puncte pana la 24 sau mai multe puncte simultan in aceeasi intalnire.
 • Echipamentele se pot conecta intre ele sau cu echipamente din alte locatii – ale furnizorilor, clientilor sau partenerilor.
 • Formatul in care este preluata si afisata informatia este cel HD ceea ce aduce un plus de calitate a imaginii si sunetului si asigura o experienta de comunicare apropiata de o intalnire „in persoana”.
 • Fiecare utilizator poate efectua apeluri video si voce catre unul sau mai multi participanti folosind agenda telefonica a terminalului. In cazul apelurilor cu puncte multiple, se apeleaza serverul de multiconferinta unde se creeaza „camere virtuale” in care se intalnesc conexiunile din sesiune.
 • Modul de afisare se poate alege astfel ca pe ecran pot aparea toti participantii sau sau doar cel care prezinta, iar daca este cazul se pot partaja documente catre toti participantii.
 • Sesiunile de videoconferinta pot fi inregistrate si distribuite in timp real sau arhivate. Fisierele salvate pot fi accesate de pe un terminal de videoconferinta sau prin streaming web prin intermediul unui browser de internet precum Internet Explorer.
 • Terminalele folosite in cadrul sesiunilor de videoconferinta pot fi echipamente dedicate cu multiple conexiuni de intrare/iesire sau pot fi clienti software pe PC-uri dotate cu camere WEB.

Solutii Polycom si Microsoft
pentru un mediu de comunicare unificat

Comunicatiile pot reprezenta cheia spre succes pentru companiile moderne. Desmond va ofera o solutie de comunicare unificata  bazata pe o singura platforma pentru apelare, conferinte, video si colaborare: solutia Polycom si Microsoft.

Polycom este singurul partener Microsoft pentru comunicare unificata  care asigura integrare directa cu peste 40 de solutii de voce, video si continut cu Skype for Business, Microsoft Lync, SharePoint, Exchange si Office 365.         

Calitatea audio desavarsita, caracteristicile inovatoare si o selectie variata de echipamente claseaza Polycom in topul preferintelor utilizatorilor.

Beneficiile solutiei

 • Ofera libertate deplina in alegerea dispozitivelor, locatiilor sau destinatarilor, prin utilizarea unei singure interfete: Skype for Business.
 • Extinde beneficiile Skype for Business si asigura experiente de colaborare voce si video extrem de intuitive si sigure pentru colaborare personala sau de grup si ofera in acelasi timp interoperabilitate cu alte medii.               

Solutiile integrate de voce si video Polycom si Skype for Business asigura costuri scazute si cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Parte din Office 365, serviciul online Skype for Business ofera Cloud PBX si conferinte PSTN prin telefoanele Polycom Lync Phone Edition (LPE) si Seria VVX.

Software-ul Polycom RealPresence Clariti permite integrarea cu echipamentele video de la vendori multipli  (inclusiv CISCO), mentinand in acelasi timp fluxul de lucru existent pentru utilizatorii Skype for Business.

Solutiile Polycom sunt compatibile cu aplicatiile de planificare a fluxului de lucru Microsoft Outlook oferind participantilor o experienta ‘one-click-to-join’.

Parteneri

IBM - logo
hp - logo
Lenovo - logo
Fujitsu - logo
Dell-EMC - logo
Synology - logo
Canon - logo
Epson - logo
APC - logo
Eaton - logo
Kyocera - logo
Polycom - logo
Cisco_logo
Allied Telesis
Fortinet - logo
Check Point - logo
Pelco - logo
Milestone - logo
Rittal - logo
TE connectivity - logo
Logo_ASUS
benq logo
logo optoma
logo konica minolta
Logo_Zebra
logo xerox
logo toshiba

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?