Sistemele de stocare IBM Storwize all-flash

DesmondServere, Storage si BackupSistemele de stocare IBM Storwize all-flash

Caracteristici principale:

 • Imbunatatiti productivitatea companiei dumneavoastra cu IBM Storewize all-flash, cea mai rapida si sigura tehnologie de stocare a datelor eterogene.
 • IBM Storewize poate gestiona peste 400 de sisteme de stocare IBM si/sau terte
 • Cu IBM Storewize reduceti costul total pentru pretul per GB de stocare cu tehnologia ultra rapida de discuri flash
 • Cu solutia de infrastructura convergenta VersaStack simplificati infrastructura IT generala si obtineti usurinta in management pe stocarea de tip all-flash
Sistemele de stocare IBM Storwize all-flash

Familia IBM Storwize ofera solutiile IBM Storwize V7000F si IBM Storwize V5030F. Acestea sunt sisteme de stocare virtualizata de tip all-flash la nivel de organizatie, proiectate pentru a oferi performanta ridicata combinata cu functii avansate de administrare si preturi competitive.

Familia IBM Storwize este conceputa special pentru a raspunde cerintelor specifice de stocare de date  ale organizatiilor care ruleaza aplicatii de volum mediu si au constrangeri in ceea ce priveste bugetele IT, iar aceste conditii determina nevoia de solutii de stocare cu toate caracteristicile si capacitatile solicitate in mediul enterprise.

Cu serviciile si capacitatile de stocare complexe bazate pe tehnologiile inovatoare IBM Spectrum Vitualize™ , IBM Storwize ofera solutii de stocare  la un pret accesibil pentru afacerile inteligente care urmaresc sa se dezvolte si sa prospere.

Avantaje

Performanta ridicata

Solutiile Storwize all-flash furnizeaza o economie a datelor dramatic imbunatatita si de inalta performanta. Ele contribuie la accelerarea sarcinilor multiple de lucru, facilitand decizii mai rapide si mai eficiente. Solutiile Storwize sunt cel mai des implementate pentru a sustine aplicatii de tip enterprise precum bazele de date  IBM DB2®, Oracle și SAP, dar si infrastructura virtual desktop (VDI) si virtualizare de servere.

Eficienta

Software-ul IBM Spectrum Virtualize contribuie la revolutionarea economiei datelor si reducerea costurilor pentru cloud, date analitice, server virtuale si alte implementari de nivel enterprise.  Ca rezultat, organizatiile nu mai sunt nevoite sa aleaga intre performanta si eficienta, le pot obtine pe ambele in cadrul unei singure solutii de stocare.

Imbunatatirea functiei de stocare

Tehnologia IBM Spectrum Virtualize permite aplicatiilor sa functioneze fara intreruperi, chiar si atunci cand se efectueaza modificari in infrastructura de stocare.

Disponibilitate ridicata

Clientii implementeaza tot mai mult serverele virtualizate cu ajutorul IBM PowerVM®, VMware si alte tehnologii in configuratii cu disponibilitate ridicata. Functia HyperSwap IBM® permite unui singur sistem Storwize V7000F sau Storwize V5030F  sa suporte servere in doua data centere. In aceasta configuratie, solutia permite serverelor din ambele data centere sa acceseze datele concomitent. Cand sunt combinate cu functiii de mobilitate a datelor de pe server, cum ar fi VMware vMotion sau PowerVM Live Partition Mobility, IBM HyperSwap permite stocarea nedisruptiva si mobilitatea masinii virtuale intre data centerele  aflate la distante de pana la 300 km.

Accesibilitate crescuta

IBM Storwize V7000F și V5030F au adaugat acum la optiunile lor de configurare o noua categorie de discuri SSD. Noile discuri flash ajuta la reducerea costurilor de implementare a solutiei Storwize , oferind beneficii de cost extraordinare pentru practic orice caz de stocare in care volumul si viteza datelor critice sunt in crestere exponentiala.

Protectia celui mai valoros activ – datele dumneavoastra

Pentru a ajuta la protejarea datelor sensibile impotriva accesului neautorizat, Storwize V7000F si Storwize V5030F  dau echipei IT puterea completa a stocarii criptate. Software-ul IBM Spectrum Virtualize include capacitati de criptare care permit organizatiilor sa cripteze si datele din sistemele de stocare eterogene existente, in timp ce va exista un singur punct de control al criptarii pentru intreaga capacitate de stocare.

 Usurinta la utilizare

Storwize V7000F si Storwize V5030F sunt proiectate pentru a fi usor de utilizat de la bun inceput. Interfata inovatoare si prietenoasa permite administratorilor sa efectueze sarcini de configurare, management  si service in mod coerent pe mai multe sisteme de stocare – chiar de la furnizori diferiti – simplificand consistent administrarea si contribuind la reducerea riscului de eroare.

IBM Spectrum Control™, membru al familiei IBM Spectrum Storage™ – familie de varf a industriei de solutii de stocare definite de software, poate oferi organizatiilor o imagine completa a acuratetii stocarii, informatii analitice performante pe termen lung si statistici de capacitate pentru Storwize V7000F, Storwize V5030F si intreaga infrastructura de stocare in ansamblul sau.

Fiabilitate

Storwize V7000F si Storwize V5030F sunt parte a familiei IBM Storwize, cu mai mult de 150.000 de unitati de stocare si 6.8 exabytes de capacitate implementate in organizatii din intreaga lume.

Cu designul lor de stocare virtualizata si stransa integrare  cu PowerVM, OpenStack, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere v6 si VMware vSphere Virtual Volumes (VVOL), precum si containerele Docker, Storwize V7000F si Storwize V5030F sunt  complementare cu serverele virtualizate care constituie baza implementarilor de tip cloud.

Cum alegi solutia de  stocare Storwize all-flash

Man looking up HR

Cum stiti care solutie de stocare Storwize all-flash este potrivita pentru organizatia dumneavoastra? Optiunile includ:

 • IBM Storwize V7000F este un sistem de stocare all-flash extrem de scalabil, virtualizat, de nivel enterprise, proiectat pentru a consolida volumele de lucru intr-un sistem unic pentru usurinta de gestionare, costuri reduse, performante superioare si disponibilitate ridicata.
 • IBM Storwize V5030F este un sistem de stocare all-flash pentru configuratii mai mici, oferind acelasi tip de stocare virtualizat, foarte flexibil si usor de utilizat, conceput pentru a depasi provocarile volumelor de aplicatii de marime medie in conditii de performanta si funcționalitate avansata.

Specificatii sisteme IBM Storwize all-flash

security-desmond

Host interface

 • Storwize V7000F
 • 1 Gbps iSCSI and optional 16 Gbps Fibre Channel or 10 Gbps iSCSI/Fibre Channel over Ethernet (FCoE) Storwize V5030F
 • 10 Gbps iSCSI and optional 16 Gbps Fibre Channel, 12 Gbps SAS, 10 Gbps iSCSI/FCoE or 1 Gbps iSCSI

User interface

 • Graphical user interface (GUI)

Supported drives

 • 2.5-inch flash drives
 • 400 GB, 800 GB, 1.6 TB, 1.92 TB, 3.2 TB, 3.84 TB, 7.68 TB and 15.36 TB

RAID levels

 • RAID 0, 1, 5, 6 and 10

Maximum drives supported

 • Storwize V5030F: 760 per system; 1,056 per clustered system
 • Storwize V7000F: 760 per system; 3,040 per clustered system

Fans and power supplies

 • Fully redundant, hot-swappable

Rack support

 • Standard 19-inch

Management software

 • IBM Spectrum Virtualize software

Cache per control enclosure/clustered system

 • Storwize V5030F: 64 GB/128 GB clustered
 • Storwize V7000F: 128 or 256 GB/ up to 1,024 GB clustered

Advanced features included with each system

 • Virtualization of internal storage, thin provisioning, data migration

Additional available advanced features

 • Remote mirroring, IBM Real-time Compression, external virtualization, encryption, IBM Easy Tier®

Replication services

 • IBM FlashCopy®, IBM Spectrum Protect™ Snapshot, Metro Mirror (synchronous), Global Mirror (asynchronous)

De ce IBM?

Familia de produse Storwize de la IBM este cunoscuta pentru ca asigura eficienta, flexibilitate si stocare de inalta performanta pentru orice tip de volum de lucru. Ofertele de stocare IBM personalizate pentru organizatii mici, medii si mari sunt special concepute pentru a oferi performanta in pachete dinamice care sunt usor de achizitionat, implementat si administrat.

 Pentru mai multe informatii

Pentru a afla mai multe informatii despre sistemele de stocare IBM Storwize all-flash consultati :  https://www.ibm.com/it-infrastructure/storage/storwize

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?