Servere, Storage si Backup

DesmondEchipamenteServere, Storage si Backup

Alegerea serverului optim pentru o organizatie, fie ca vorbim de un server fizic sau unul virtual, in cloud, trebuie facuta astfel incat acesta sa raspunda nevoilor de business si in acelasi timp sa permita redimensionarea/scalarea odata cu dezvoltarea companiei.

Principalele tipuri de servere:

  • Servere de fisiere
  • Servere de imprimare
  • Servere de aplicatii si baze de date
  • Servere de mail

Producatori de servere si storage

Elementul central intr-o infrastructura IT il reprezinta serverul ale carui resurse sunt puse la dispozitia utilizatorilor.

Desmond si-a concentrat efortul in dezvoltarea unor relatii cu marii producatori de echipamente pentru infrastructura astfel incat in acest moment este capabila sa ofere solutii complete care sa satisfaca nevoile celor mai exigenti clienti ai sai.

IBM este unul din liderii mondiali in materie de echipamente de infrastructura, cu prezenta la nivel global.

Dupa vanzarea diviziei de PC-uri si ulterior a diviziei de servere x86 catre Lenovo, IBM si-a concentrat efortul in dezvoltarea solutiilor de stocare reusind astfel sa devina principalul furnizor de echipamente de acest gen.

Gama de echipamente de stocare diversificata ofera solutii complexe ce pot fi implementate atat la nivel enterprise cat si in randul clientilor de tip SMB.

Ca urmare a cresterii explozive a volumului de date, multe organizatii se lupta sa gestioneze, sa protejeze, sa reduca riscurile nivelului atins si in acelasi timp sa controleze volumul de resurse informationale alocat si  sa asigure conformitatea cu reglementarile industriei. Obtinerea controlului asupra nivelurilor de service si asupra ratelor de crestere, in timp ce se reduc riscurile de business si se optimizeaza costurile de gestionare a spatiului de stocare, necesita o infrastructura solida – un aspect fundamental al strategiei de infrastructura dinamica a IBM si coloana vertebrala a modalitatilor prin care compania stocheaza, protejeaza, acceseaza si extrage noi viziuni din datele si informatiile sale.

Lenovo este al doilea furnizor de echipamente de calcul din lume ce deserveste clienti din peste 160 de tari. Modelul de business al Lenovo se bazeaza pe inovatie, pe un lant logistic global extrem de eficient si pe o executie strategica puternica. Divizia formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei divizii de calculatoare personale a IBM si mai nou prin preluarea diviziei de servere X86 tot de la IBM, dezvolta, produce si lanseaza pe piata produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si usor de folosit.

Dupa divizarea gigantului HP, in cele doua companii HP si HP Enterprise, aceasta din urma si-a concentrat toata atentia in dezvoltarea si realizarea de noi solutii pentru infrastructura IT.

Portofoliul companiei include o gama variata de echipamente din gama servere, storage, networking si solutii software.

Dell este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global, care comercializeaza o gama larga de produse si servicii. Dell proiecteaza, produce si ofera sisteme inovative si adecvate cerintelor clientilor.

Synology a fost fondata in anul 2000 si are ca obiectiv dezvoltarea si crearea de echipamente de stocare pentru segmentul SMB.

Datorita diversitatii si fiabilitatii produselor, performantelor si nu in ultimul rand al pretului atractiv a devenit intr-un timp foarte scurt unul din furnizorii favoriti de echipamente de stocare pentru segmentul SMB.

Parteneri

IBM - logo
hp - logo
Lenovo - logo
Fujitsu - logo
Dell-EMC - logo
Synology - logo
Canon - logo
Epson - logo
APC - logo
Eaton - logo
Kyocera - logo
Polycom - logo
Cisco_logo
Allied Telesis
Fortinet - logo
Check Point - logo
Pelco - logo
Milestone - logo
Rittal - logo
TE connectivity - logo
Logo_ASUS
benq logo
logo optoma
logo konica minolta
Logo_Zebra
logo xerox
logo toshiba

Parteneri

Vrei sa lucrezi cu noi?

Vrei sa lucrezi cu noi?